Ajánlatkérés
Köszönjük levelét, hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Karrier

Junior Employer Brand Manager

Képzelj el egy több ezer embert foglalkoztató vállalatot, amelynek komoly kihívást jelent, hogy minden munkatársával kommunikáljon. Segítenél nekik? Vagy: van egy cég, amely számos ösztönzővel segíti a munkavállalóit, de sokan közülük erről nem tudnak, ráadásul a cég külső megítélésén is van még mit javítani. Már van is valami kreatív megoldásod? Olvass tovább!

További részletek >>


Projektasszisztens

Jól tudsz angolul, nem okoz gondot a szövegírás? Nyitott vagy és kreatív személyiség? Érdeklődő és tájékozott? Otthonosan mozogsz a közösségimédia-felületeken, és az sem okoz gondot, ha heti riportokat készítesz és projekt-adminisztrációt is kell végezned?
Akkor nálunk a helyed!

További részletek >>


Gyakornoki program

A Goodwill Communications gyakornoki programja keretében a gyakornokok élő projektekben közreműködve alkalmazhatják az egyetemi képzésben elsajátított tudásukat. A leendő gyakornokok feladatkörébe tartozik többek között a Goodwill által kiadott kommunikációs anyagok összeállításában való közreműködés, üzleti-, stratégiai és kommunikációs anyagok megalapozása online és offline kutatásokkal.

További részletek >>

Referenciáink