Ajánlatkérés
Köszönjük levelét, hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Rólunk

„A válság lehetőség. Az amerikai sikerkultúra ezen alapvetését hosszú ideig csupán jól csengő elméletnek tekintették a hazai vállalatvezetők. Az elmúlt néhány válságévben azonban a hazai menedzserek keményebbek, szívósabbak lettek, ami üzleti válaszreflexeikben is megnyilvánul. Korábban megkérdőjelezhetetlen tabuk dőltek meg, mert most az a cél, hogy semmi se veszélyeztesse az üzlet hosszú távú fenntarthatóságát. Mindez a kommunikációs szakmában is változást hozott, hiszen megváltoztak az elvárások: alapfeltétel lett az üzleti értékhez való hozzájárulás”

Kondor Anna, Goodwill Communications ügyvezető-partner

A 2003-ban alapított Goodwill Communications megkerülhetetlen szereplő a hazai üzleti PR-kommunikáció területén.

Az ügynökség több mint kéttucatnyi hazai és nemzetközi vállalatot szolgál ki, elsősorban pénzügyi szolgáltatókat, tőzsdén jegyzett cégeket, továbbá a távközlési és az energetikai szektorok szereplőit, de megtalálhatók ügyfelei között jogi, pénzügyi és menedzsment tanácsadók is. Vállalati ügyfelei mellett rendszeresen tervez és hajt végre kommunikációs programokat az adott szektorok szakmai szervezetei számára is.

Ügynökségünk 2009-ben elindította közösségimédia-tanácsadó üzletágát, amely a web 2.0-es csatorna specifikus kihívásainak megfelelő PR-kommunikációs megoldásokat nyújt. Az elmúlt időszakban számos sikeres online PR-kommunikációs programot bonyolítottunk üzleti ügyfeleink számára.

Nemzetközi kapcsolataink

A Goodwill Communications magalapítója és szervezője a CEE Alliance for Strategic Communications (CEEASC) nevű regionális ügynökségi hálózatnak, amely csehországi, lengyelországi, romániai és szlovákiai ügynökségi partnerekkel együttműködve magas szintű üzleti kommunikációs szolgáltatásokat nyújt a kelet-közép európai régió iránt érdeklődő vállalatok számára. A térségbeli partnerek révén az ügyfélkiszolgálás határokon átívelő fejlesztése, a környező országok médiapiacainak elérése és a több országot egyszerre lefedő kommunikációs programok megvalósítása is elérhetővé vált.

2012 őszén a Public Relations Global Network, a világ egyik legnagyobb, független PR-ügynökségeket tömörítő hálózata tagjává választotta a Goodwill Communications-t. A PRGN-tagsággal olyan ajtó nyílik meg az ügynökség számára, amelyen keresztül nem csak a legfrissebb globális kommunikációs know-how válik elérhetővé, hanem akár a szektor legkiválóbb szakembereit mozgósíthatjuk ügyfeleink érdekében Amerikától Ausztráliáig.

Be Your Brand

A Goodwill Communications hisz benne, hogy a személyes márkák kialakítása alapvető fontosságú a felsővezetők számára, hiszen egész pályájukat, karrierívüket meghatározhatja. Ezért 2012-ben elindította komplex personal branding szolgáltatását.

A personal branding képes arra, hogy a partnerekben hosszú távú percepciókat keltsen. Ezek pedig meghatározzák a jövőbeli viszonyok minőségét is.

Célunk, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük a személyes céljaikat valóban támogató márka kialakításához.
A szolgáltatás szakmai hátterét a Be Your Brand blogon keresztül mutatjuk be.

Karrier

A Goodwill Communications folyamatosan keresi az új szakmai kihívásokat: egyre több üzleti területen szerzünk tapasztalatot, új kommunikációs csatornákat fedezünk és építünk fel és folyamatosan bővítjük eszköztárunkat.

És természetesen, ahogy az új megbízások lehetővé teszik, bővülünk.

Ha részese szeretnél lenni a kihívásoknak és egy dinamikus, profi csapat tagjaként a kommunikációs iparágban képzeled el a jövődet, jelentkezz nálunk!

Fényképes szakmai önéletrajzodat a kapcsolat@goodwillcom.hu címre várjuk.

Referenciáink