Ajánlatkérés
Köszönjük levelét, hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.
 • Széchenyi Tőkealap Kezelő Zrt.

  A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. a Magyar Állam 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság, tulajdonosi jogait a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség gyakorolja. Az alapkezelő feladata a Regionális Operatív Programok keretéből felállított Széchenyi Tőkebefektetési Alap 14 milliárd forintos forrásának eljuttatása a magyar KKV-szektor felé, meghatározott időtartamra szóló tőkebefektetés formájában. Az alapkezelő 2015 végéig 120-150 projekt lebonyolítását célozza meg, tőkebefektetési tevékenységét előre meghatározott és transzparens befektetési politika mentén végzi, szakmai alapon kiválasztott befektetési bizottság döntés-előkészítésével. A Széchenyi Tőkebefektetési Alap küldetése, hogy a nemzetgazdasági szempontból jelentős, ugyanakkor a piaci kockázati tőkebefektetők figyelmén többségében kívül eső szektorok vállalkozásait elsősorban tőke oldalon támogassa. Az Alap befektetési politikája ezáltal ösztönzi a gazdasági növekedést, a foglalkoztatás bővülését, a leszakadó régiók felzárkózását és szolgálja az európai uniós források minél hatékonyabb területi felhasználását.

 • AEGON Direkt

  Az AEGONdirekt.hu az AEGON Magyarország cégcsoport innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalata. A társaság elsősorban különlegesen kedvező díjú alapszolgáltatásokat, illetve speciális, egyedi igényekre szabott termékeket kínál. Direktbiztosítói jellegéből adódóan központi szolgáltatási felületen keresztül érhető el az interneten a nap 24 órájában.

 • Appeninn Nyrt.

  A 2009 végén megalakított Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő befektetési társasága. Tevékenysége során olyan réspiaci szegmensekre koncentrál, amelyekben alacsonyan árazott, ám nagy hozamtermeléssel kecsegtető eszközök szerezhetők meg, illetve tarthatók fenn közép- illetve hosszútávon, befektetési céllal. Ilyen célterület többek között a B-kategóriás irodaházak, valamint az ipari és logisztikai ingatlanok, vagy éppen a speciális igényeket kielégítő haszongépjárművek piaca. Az Appeninn Nyrt. fő tulajdonosa a svájci székhelyű Lehn Consulting AG, amely az Appeninnéhoz hasonló befektetési stratégia mentén működik Svájcban, elsősorban az irodapiacra koncentrálva. Az Appeninn Holding célja, hogy ingatlanportfóliójának folyamatos szélesítésével egy klasszikus, konzervatív üzletpolitikát, eszközalapon jól meghatározható értéket képviselő nemzetközi holdinggá fejlődjön. A Társaság részvényei 2012-ben a Budapesti Értéktőzsde legforgalmasabb részvényeit tartalmazó BUX kosarába is bekerültek, jelenleg az értéktőzsde prémium kategóriájában forgalmazzák őket.

 • Assessment Systems

  Az Assessment Systems HR-szakma meghatározó szereplője. A 2001-ben Csehországban alakult, magyar és régiós vezetésű tanácsadó állandó irodákkal rendelkezik Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Bulgáriában, Ukrajnában és Szerbiában; emellett régión kívüli projektekben is tevékenykedik. Az Assessment Systems munkatársai nemzetközi Hogan standard vizsgával rendelkező szakértők, akik elkötelezettek az iránt, hogy hatékonyabbá tegyék ügyfeleik számára a kiválasztást a munkatársak fejlesztését, illetve segítsék őket felelős üzleti döntéseik meghozatalában, hozzájárulva a versenyképesség és biztonság növeléséhez, valamint a költségek csökkentéséhez. Az Assessment Systems International a Hogan Assessment Systems és a Schuhfried közép-kelet-európai képviselője.

 • AVIVA Életbiztosító

  Az Aviva Európa vezető életbiztosítója. Az Aviva Életbiztosító a magyar életbiztosítási piacon értékálló hozamokat nyújtó és a hosszú távú pénzügyi biztonság megteremtésére alkalmas termékeket kínál. Az Aviva számára fontos, hogy ügyfeleinek az elvártnál jobb minőségű szolgáltatást nyújtsa, amire jól felkészült kollégái jelentik a garanciát. Az Aviva hazai, csehországi és romániai leányvállalatait 2012 végén a MetLife biztosító vásárolta meg. Az Aviva számára fontos, hogy ügyfeleinek az elvártnál jobb minőségű szolgáltatást nyújtsa, amire jól felkészült kollégái jelentik a garanciát. Az Aviva 2008-ban elnyerte a pénzügyi szektorban az év Legjobb Munkahelye címet. Az Aviva tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által meghatározott keretrendszer szerint végzi, és részt vesz a piac önszabályozását alakító Magyar Biztosítók Szövetségének munkájában.

 • BAMOSZ

  A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) a hazai alap- és vagyonkezelő szakmát képviselő szakmai szövetség. A BAMOSZ több mint 25 tagja a hazai alapkezelői piac legfontosabb szereplőit képviselik.

 • Díjbeszedő Holding Zrt.

  A Díjbeszedő Holding Zrt. fő tevékenysége a közüzemi díjak beszedése és az ahhoz kapcsolódó számlák és küldemények elkészítése, feldolgozása. Ezen túlmenően korszerű nyomdai és megszemélyesítési, küldemény-előállítási tevékenységet, illetve lejárt és le nem járt követelések megvásárlására kiterjedő pénzügyi (work-out és faktoring) szolgáltatást is végez. A hazai tulajdonban lévő holding ügyfélkörébe elsősorban számlázási, ügyfél levelezési feladataikat kihelyező közüzemi szolgáltató nagyvállalatok, pénzintézetek (bankok, biztosítók és nyugdíjpénztárak) és egyéb lakossági szolgáltatást nyújtó (távközlés, műsorszórás) cégek, valamint ügyfeleikkel elsősorban levelezés útján kapcsolatot tartó vállalatok és szervezetek tartoznak.

 • DLA Piper

  A Horváth és Társai DLA Piper az ország egyik vezető, gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodája, amely hazai és külföldi vállalati ügyfeleknek, pénzintézeteknek és közigazgatási szervezeteknek nyújt integrált jogi szolgáltatásokat, nagymértékben támaszkodva munkatársai nemzetközi tapasztalataira, illetve helyi szakértelmére. A több mint 100 ország jogi szolgáltatásait összegző Legal 500 a Horváth és Társai DLA Piper irodát négy szakterületen is – tőkepiacok, vállalategyesülések és -felvásárlások, projektfinanszírozás, valamint technológia, média és telekommunikáció – első kategóriájú jogi magyarországi szolgáltatóvá minősítette 2010-ben. Emellett az ügyvédi iroda médiajoggal, kereskedelmi ügyletekkel, ingatlanokkal, valamint adójoggal foglalkozó szakcsoportjai is komoly erőt képviselnek a hazai jogi szolgáltatók piacán. A DLA Piper az egyik legdinamikusabban fejlődő nemzetközi jogi szolgáltató, amely jelenleg már 3500 ügyvéddel áll ügyfelei rendelkezésére a világ 30 országában található 69 irodáján keresztül. A Chicagóból és Londonból közösen irányított cég a Mergermarket, Thomson Reuters és Bloomberg hírügynökségek szerint a világ egyik vezető M&A jogi tanácsadója a vállalatfelvásárlási ügyletek száma alapján.

 • FBN-H

  A Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesületet (FBN-H) kizárólag magyar tulajdonú vállalkozások alapították. Az egyesület célja, hogy elősegítse a felelős családi vállalkozások létrehozását és működtetését azért, hogy az általuk felhalmozott anyagi és szellemi értékek hosszú távon hozzájáruljanak a családok, a vállalkozások és a nemzeti kultúra fejlődéséhez. Az egyesület tevékenységének középpontjában a tulajdonos családok generációi közötti és azokon belüli együttműködés fejlesztése áll. Az egyesület integrációs, képzési, kutatási támogatást nyújt, valamint elősegíti a tagok együttműködését, tapasztalatcseréjét, érdekeik érvényesítését. Olyan vállalkozásokat támogat, segít és integrál, amelyek célja a társadalmi szerepvállalás, munkahelyek létesítése és fenntartása, a családi vállalkozási modell meghonosítása, fenntartása és fejlesztése. A támogatás képzési-kutatási, érték- és érdekképviseleti, nemzetközi és regionális együttműködési területeken valósul meg. Az egyesület tagja a legjelentősebb hasonló nemzetközi szervezeteknek.

 • Genertel

  A Genertel Magyarország első direktbiztosítója, a Generali csoport tagja. A Genertel – a csoport nemzetközi tapasztalataira építve – új, innovatív biztosítás-értékesítési modellt működtet sikeresen a hazai biztosítási piacon. A tanácsadók közbeiktatása helyett egyszerű és jól felépített weboldal, valamint jól felkészült call-center segíti a biztosítás iránt érdeklődőket. Az így adódó megtakarítás jelentős részét a biztosító olcsóbb, versenyképesebb díjak formájában átengedi ügyfeleinek.

 • Robertson

  A Robertson Hungary 2001 óta tevékenykedik a magyar ingatlan piacon, több mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött támogatást nyújt ügyfeleinek tulajdonosi, bérlői, vevői igények pontos felmérésében, részletes megfogalmazásában, valamint az igénynek megfelelő lehetőségek bemutatásában és a döntéshozatalhoz szükséges összehasonlító elemzések elkészítésében. A BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatának tagjaként az egyes irodák által megszerzett helyi tapasztalatokra támaszkodva a Robertson magas színvonalú ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. A tanácsadócég tapasztalata kiterjed az irodai, üzlethelyiség, befektetési és ipari ingatlanok területére.

 • Horváth & Partners Management Consultants

  Az 1989-ben alakult IFUA Horváth & Partners Magyarország egyik legnagyobb vezetési tanácsadó cége, amely ügyfelei teljesítményének átfogó és tartós fejlesztését valósítja meg korszerű nemzetközi vállalatirányítási és működésfejlesztési módszerek alkalmazásával a magyar vállalati és közszférában. Ügyfelei Magyarországon elsősorban a pénzügyi szféra, energetika, autó- és beszállítóipari, vegyipari és gyógyszergyártási cégek, közüzemi szolgáltatók, valamint a központi és helyi közigazgatás intézményei közül kerülnek ki. A cég a Horváth & Partners független nemzetközi vezetési tanácsadó cégcsoport tagja, amely Európa öt országában működtet irodákat.

 • ING Bank

  Az ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe az elmúlt 20 évben bizonyította elkötelezettségét a magyar gazdaság iránt, ami a prudens működés és a klasszikus banki szolgáltatások mellett a társadalmi felelősségvállalásban is megnyilvánult. Az ING Bank anyavállalata tőkehátterével, kiváló nemzetközi minősítésével és tapasztalataival a Magyarországon jelen lévő nagyvállalati kör számára kínál komplex pénzügyi szolgáltatásokat illetve megoldásokat.

 • KBC Securities

  A KBC Securities tőzsdei és magántulajdonban lévő vállalatok számára egyaránt nyújt stratégiai és pénzügyi tanácsadói szoláltatásokat, számos tőkeemelésben és egyéb hasonló tranzakcióban vett már részt. A bróker üzletág tranzakciós, letétkezelési, elszámolási és más kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik az azonnali és derivatív részvény-, valamint a kötvénypiacon. A KBC Securities N.V. részvénypiaci szolgáltatásai között ugyanúgy megtalálható a kereskedés és az elemzés, mint az árjegyzés, a vállalati pénzügyi tanácsadás, vagy a corporate broking. Lakossági ügyfeleinek a KBC Securities tranzakciós és portfólió menedzsment szolgáltatásokat kínál számos helyi kereskedési platformján keresztül.

 • KELER Zrt.

  Az 1993-ban alapított Központi Elszámolóház és Értéktár Zrt (KELER) tulajdonosai a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde. Leányvállalatával, a KELER KSZF Zrt-vel (együtt: KELER Csoport) alkotják a hazai tőke- és energiapiacok zavartalan működését biztosító infrastruktúrát. A KELER a magyar tőkepiac egyedüli központi értéktáraként infrastruktúrát biztosít a magyar értékpapírok kibocsátásához, az értékpapír tranzakciók kiegyenlítéséhez. Leányvállalata, a KELER KSZF pedig elszámolóházként végzi a Budapesti Értéktőzsde, a tőzsdén kívüli OTC-piac, a HUPX magyarországi szervezett villamosenergia-piac, valamint a CEEGEX Közép-Kelet-Európai Szervezett Földgázpiac forgalmának elszámolását. Az KELER olyan innovatív szolgáltató, amely megbízható szakmai és informatikai háttérre támaszkodva, a nemzetközi gyakorlatnak, a hazai és nemzetközi jogszabályi előírásoknak megfelelően, a piaci szereplők jelenlegi és jövőbeli igényeinek figyelembe vételével, velük egy érdekközösségben, stabil tulajdonosi és tőkepozíciójára építve szolgálja ki Ügyfeleit. Célja, hogy a piaci és szolgáltatási innovációra építve regionális és európai szinten is meghatározó piaci szereplővé váljon.

 • A Magyar Lízing és Finanszírozó Társaságok Szövetsége

  A Magyar Lízing és Finanszírozó Társaságok Szövetsége 1991 óta működik. Célja a tagvállalatok érdekképviselete, a tagok közötti szakmai együttműködés támogatása, a tiszta piaci versenyt erősítő etikai alapelvek megfogalmazása, és képviselete, nemzetközi kapcsolatok ápolása és erősítése, és általánosságban a lízing, mint finanszírozási forma ismertségének és elismertségének növelése Magyarországon. A Szövetség tagsága jelenleg a teljes lízingpiac mintegy 90%-át (egyes szegmensekben majdnem 100%-át) fedi le.

 • Lombard Lízing Csoport

  A Lombard Lízing Csoport a magyarországi lízingpiac legnagyobb tapasztalattal rendelkező, bankfüggetlen vezető szereplője, amely széles körű finanszírozási megoldásokat nyújt lakossági és vállalati ügyfeleinek. A cég jogelődjét négy magánszemély alapította 1991 decemberében. A társaság székhelye Szegeden van; a Lombard az egyedüli, vidéki székhellyel rendelkező finanszírozó cég. A cégcsoport közvetlen tulajdonosa és legfontosabb nemzetközi szakmai partnere a VR-Leasing AG, amely Németország legnagyobb gyártófüggetlen lízingtársasága, a német Volksbank és Raiffeisenbank csoport tagja. Stabil hátterüket a DZ Bank biztosítja.

 • Magyar Kapcsolt Energia Társaság (MKET)

  Az 1996-ban alakult Magyar Kapcsolt Energia Társaság (MKET) célja a hazai kapcsolt hő- és villamosenergia-termelés szakmai támogatása. A társaság emellett ellátja a kapcsolt energiatermelésben érdekelt jogi és magánszemélyek szakmai érdekképviseletét, valamint tudományos és oktatási tevékenysége révén részt vesz a kapcsolt energiatermeléssel összefüggő ismeretek, technológiák népszerűsítésében. A Magyar Kapcsolt Energia Társaság az egyik legjelentősebb szakmai szerveződés az energetika területén. Szakmai tapasztalataira tekintettel rendszeresen részt vesz a kormányzati konzultációkban, javaslataival segíti a kormányzat jogalkotó tevékenységét. A társaság a brüsszeli székhelyű COGEN-EUROPE nemzetközi szervezet teljes jogú tagjaként aktívan részt vesz a tevékenységi területét érintő nemzetközi szakmai munkában.

 • Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA)

  A HVCA a kockázati- és magántőke-befektetői iparág hazai szakmai szervezete, amely elkötelezett az iparág koncepciójának népszerűsítésében, az iparág érdekinek képviseletében, tagjai munkájának elősegítésében és a legmagasabb szakmai és etikai normák kialakításában, illetve betartatásában. 1991-es megalapítása óta jelentős fejlődésen ment keresztül, mára jellemzően a Magyarországon is aktív iparági befektetőket, jogi és pénzügyi tanácsadókat, magánszemélyeket tömöríti. A teljes jogú tagok fő tevékenységként foglalkoznak tőzsdén nem jegyzett társaságokba történő befektetéssel. A társult tagok között olyan cégeket találunk, amelyek elsősorban nem kockázati- illetve magántőke-befektetéssel foglalkoznak, viszont a szektor szempontjából fontos szaktudás és tapasztalat birtokosai, és számos, a kockázati- és magántőke-társaságok számára nélkülözhetetlen szolgáltatást nyújtanak. Az egyéni tagok a terület kiváló szakemberei.

 • Masterplast

  Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió egyik dinamikusan fejlődő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A Budapest Értéktőzsdén jegyzett cégcsoport a kelet-közép európai régió több országában rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal és gyártóbázissal. Hazai gyártási és raktározási tevékenységét a heves megyei Kálon és a csoport központjául is szolgáló, fejér megyei Sárszentmihályon végzi.

 • OPTISOFT Nyrt.

  Az OPTISOFT Számítástechnikai, Pénztárszolgáltató, Könyvelő és Oktató Nyrt. a hazai nagy- és középvállalati ügyfélkör humánpolitikai feladatainak költségoptimalizációjához kínál hatékony megoldásokat modern informatikai szolgáltatásain keresztül. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat csúcstechnológiát képviselő kártyaalapú rendszerei révén biztosítja ügyfeleinek a versenyképes motivációs és jutalmazási rendszerek kiépítését és fenntartását. A társaság fő versenyelőnyét a kettős-szintű bankrendszer kiépítése során megszerzett infrastrukturális tervezési, tranzakciós, és biztonságtechnikai gyakorlat adja. A többek közt az első magyarországi bankkártya piaci bevezetésében kiemelkedő szerepet vállaló OPTISOFT munkatársak évtizedes tapasztalatait hasznosítva, kiemelkedő precizitással, szabályozottsággal, és megbízhatósággal alakítja ki szolgáltatási termékeit ügyfelei számára.

 • Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ)

  Az 1993-ban létrehozott Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) az integrált takarékok több mint 90 százalékát lefedi. A takarékok 100 százalékig magyar tulajdonban lévő hitelintézetek, amelyek széles körű országos lefedettséggel és ismertséggel rendelkeznek. A takarékszövetkezeti integráció évről évre növelve piaci részesedését, működésének hatékonyságát és jövedelmezőségét mára a magyar hitelintézetek közötti verseny meghatározó szereplőjévé vált. A takarékok az OTSZ aktív közreműködésével és támogatásával jelentős pénzügyi-gazdasági együttműködést valósítanak meg, kiemelt figyelmet fordítva a lakossági és vállalati finanszírozási igények kielégítésére.

 • Otthon Centrum

  Az Otthon Centrum országos hálózata megközelítően száz irodával Magyarország egyik vezető ingatlanforgalmazója. Az Otthon Centrum a Hitel Center szolgáltatását 2000 augusztusában indította el, s mára minden jelentős bank és pénzintézet termékkörének ismerete alapján biztosít szolgáltatást ügyfeleinek, ezzel a hitelközvetítői piac egyik legjelentősebb szereplőjévé vált.

 • PBA PRAEVENTIO Biztosító

  A PBA Praeventio az egyik legnagyobb hazai biztosításközvetítő. 2006-ban alakult internetes értékesítési üzletága révén az egyik piacvezető az online alkuszok között. Termékportfoliójában megtalálhatóak a gépjármű-biztosítások szinte teljes palettája, lakásbiztosítás, utasbiztosítás és a néhány éve debütált jövedelempótló biztosítás is. A győri székhelyű, magyar tulajdonú PBA valamennyi biztosítótársaság és egyesület partnere, továbbá jó kapcsolatot ápol bankokkal, lakástakarék-pénztárakkal, valamint egészség- és nyugdíjpénztárakkal is.

 • Pioneer Alapkezelő Zrt.

  A Pioneer Alapkezelő Zrt. a hazai alap- és vagyonkezelési piac egyik legrégebben alapított és egyik legjelentősebb szereplője. A befektetési alapok menedzselése mellett a Pioneer Alapkezelő kiterjedt vagyon- és portfoliókezelési tevékenységet végez magánügyfelei és intézményi partnerei, köztük számos nyugdíjpénztár megbízásából. A Pioneer Alapkezelő a világ 31 országában működő, több mint 180 befektetési alapban 170 milliárd eurót kezelő Pioneer Investments nemzetközi hálózatának tagja. A Pioneer Investments globális szakértelmét a helyi piacokat kitűnően ismerő portfólió-menedzserek és elemzők tapasztalatára építi, így a vállalat vagyonkezelői hatékonyan fel tudják térképezni a világ legvonzóbb befektetési piacait. A Pioneer Investments az UniCredit Bankcsoport tagja.

 • Rába Járműipari Holding Nyrt.

  A Rába Nyrt. üzleti portfólióját három önálló, egymáshoz kapcsolódó járműipari üzletág alkotja: a Futómű, az Alkatrész és a Jármű üzletág. A Rába Futómű Kft. a világ egyik vezető futómű fejlesztő és gyártó társasága, amely speciális futóműveivel és nagy sorozatú futóműalkatrészeivel számos országban jelen van. Stratégiai exportpiacai az USA, EU és a FÁK országok. A győri székhelyű Rába Járműipari Holding Nyrt. részvényeit a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzik.

 • Start Garancia Zrt.

  A Start Tőkegarancia Zrt. két pénzügyi terméket kínál, melyek a magyarországi kis- és középvállalkozások fejlesztési tőkéhez és vissza nem térítendő Európai Uniós támogatáshoz való hozzáférését segítik elő. A Start Zrt. pályázati kezességvállalás terméke lehetővé teszi, hogy a kis- és középvállalkozások tehermentes ingatlan vagy bankgarancia hiányában a Start kezességvállalásával teljesíthessék a vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás megszerzéséhez szükséges pályázati biztosítékot. A vállalkozások által igénybe vehető pályázati kezességvállaláshoz a Start Zrt. nem kér fedezetet a pályázóktól, csupán a cég jövedelmezőségét, pénzügyi helyzetét, valamint a pályázatban vállalt kötelezettségek teljesíthetőségét vizsgálja. A befektetési tőkegarancia termék esetében a Start Zrt. kezességet vállal az ügyfél által tőkeemeléssel megvalósított befektetésének legfeljebb 80%-a megtérítésére abban az esetben, ha a célvállalat felszámolás vagy végelszámolás alá kerül a garancia futamideje alatt, amely legfeljebb 5 év.

 • Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (TakarékBank)

  A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (TakarékBank) a hazai takarékok ernyőbankja, amelyet 1989-ben hazai takarékszövetkezetek alapították. A TakarékBank elsődleges feladata a takarékszövetkezeti integrációhoz tartozó hitelintézetek egységes piaci fellépésének elősegítése, versenypozíciójuk megőrzése, illetve termék- és szolgáltatáspalettájuk szélesítése: segítségével, illetve szervezésében olyan termékeket és szolgáltatásokat is kínálhatnak ügyfeleiknek, amelyeket jogszabályi vagy gazdaságossági korlátok miatt önállóan nem tennének. A piaci jelenlét erősítése érdekében a TakarékBank 2008 májusában központi szereplőként létrehozta és koordinálja a takarékok és bankok minden eddiginél szorosabb együttműködési formáját, a TakarékPontot.

 • TEDxYouth@Budapest

  2010. november 20-án a HVG Kiadó megrendezte az első magyar TEDxYouth@Budapest konferenciát. A TED konferenciák és videók világszerte egyet jelentenek az újszerű, innovatív gondolkodásmóddal és meghökkentő ötletekkel. A TEDxYouth a TED-del szoros kapcsolatot ápoló, mégis különálló platform, amely a TED szellemiségében gondolkodó és cselekvő fiatalokat mutat be. A TEDxYouth@Budapest pedig azokat a hazai fiatalokat mutatja be évről évre, akik előremutató gondolataikkal példát mutatnak kortársaik és az idősebb generációk számára egyaránt. A szervezőkhöz 2011-ben a Goodwill Communications Kft. is csatlakozott és magára vállalta a TEDxYouth@Budapest eseménysorozat kommunikációját.

 • Vertis

  A Vertis Közép-Európa legtapasztaltabb kibocsátás-kereskedelmi, befektetési és pénzügyi tanácsadó vállalata, amely a világon az elsők között kezdett el kibocsátás-kereskedelemmel foglalkozni. A cég 2002-ben kötötte meg első Együttes Végrehajtás (JI) üzletét, 2004 januárjában az első határidős EUA tranzakcióját, és nevéhez fűződik Európa első azonnali CER tranzakciója 2007-ben. Üzleti tevékenysége a kibocsátási előírásokat teljesíteni kívánó ügyfelek, főként az EU Kibocsátás-kereskedelmi Rendszerében részt vevő erőművek és iparvállalatok szükségleteinek megértésére és kielégítésére irányul. A Vertis jelentős tapasztalattal rendelkezik kiotói projektek fejlesztésében is, főként a N2O-csökkentés területén.

 • Tokaj Kereskedőház Zrt.

  A Tokaj Kereskedőház Zrt. a Tokaji Borvidék legnagyobb borgazdasága, kulcsszereplője. A Magyar Állam tulajdonában lévő nemzeti pincészet, amely a több mint 300 éves, s 2002 óta az UNESCO Világörökség része címet is viselő történelmi Tokaji Borvidék legnagyobb borászataként a magyar borászati tradíció őrzője és védelmezője. Tevékenysége elsősorban a szőlőalapanyag termelésére és felvásárlására, borkészítésre és borértékesítésre, valamint borkóstoltatásra épül. A Tokaj Kereskedőház Zrt. 70 hektáros saját szőlőterülettel rendelkezik, emellett ugyanakkor több mint 1100 hektár területről, közel 2000 kistermelőtől vásárol fel szőlőt. A fejlődést mutatja, hogy idén októberben másfél milliárd forint értékű beruházás indult el a társaság tolcsvai telephelyén, a pincészet hűthető tartályparkjának kiépítését, valamint az ehhez kapcsolódó infrastruktúra kialakítását célul kitűzve.

 • MultiContact Consulting Kft.

  A 2002-ben alapított, száz százalékban magyar tulajdonú MultiContact Consulting Kft. a hazai igazgatásszervezési és uniós támogatás-felhasználás vezető szakértője, a hazai és multinacionális vállalatok, valamint költségvetési intézmények hatékonyan együttműködő, valódi üzleti értéket teremtő partnere. Mintegy negyvenfős szakértői gárdájával az igazgatásszervezés, az informatikai tanácsadás, a közbeszerzési tanácsadás, a pályázati tanácsadás, a projektaudit, a projektmenedzsment, valamint a szervezetfejlesztés és folyamatracionalizálás területét tekinti elsődleges működési területének.

 • MetLife Inc.

  A MetLife Inc. a világ vezető biztosítási programokat, életjáradék szolgáltatásokat és munkáltatói juttatásokat kínáló társasága, amely 47 országban 90 millió ügyféllel rendelkezik. Leányvállalatain keresztül a MetLife vezető szerepet tölt be az Egyesült Államok, Japán, Latin Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet piacain.

 • Skawa Innovation

  A Skawa Innovation-t a telekommunikáció, a call-center ipar és az egyetemi kutatás területéről érkező szakemberek alapították 2009-ben abból a célból, hogy az egyetemi kutatások során megszületett innovatív informatikai és telekommunikációs (ICT) megoldásokból piaci bevezetésre alkalmas termékeket hozzanak létre. A Skawa megoldásai, mint például a nemzetközi céges weboldalfordító EasyLing, vagy az internetes zöld szám, az IngyenHívó, kivétel nélkül a nemzetközi színtéren is egyedülálló, a technológiai fejlődés élvonalához tartozó modellekre épülnek, melyek a piaci bevezetést követően az ügyfelek bizalma mellett számos startup díjat elnyertek.

 • OTP Nyrt.

  Az OTP Bank Nyrt. Magyarország piacvezető kereskedelmi bankja. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság a hagyományos lakossági kereskedelmi banki tevékenységeken túl jelentős szereplő a vállalati, önkormányzati és kisvállalkozói finanszírozási piacnak, valamint meghatározó ingatlanpiaci érdekeltségekkel rendelkezik.

 • Arenim Technologies

  Az Arenim Technologies magyar start-upként indult stockholmi operációs és budapesti fejlesztő központtal működő, nemzetközi IT vállalat. Az Arenim által tervezett és fejlesztett távközlési és IT biztonsági megoldásait világszerte alkalmazzák, a cég által fejlesztett kommunikációs motorral folytatott hívások száma 2012-re elérte a 100 milliót. Kiemelt fejlesztése a CryptTalk, a hazai fejlesztésű, egyedülálló hívástitkosítási megoldás, amely a legfejlettebb titkosítási és hitelesítési technológiákat felhasználva akadályozza meg a telefonbeszélgetések és rövid szöveges üzenetek lehallgatását. A CryptTalk biztosítja a felhasználók beszélgetéseinek visszafejthetetlenségét, és jogszerű megoldást kínál a magán- és üzleti kommunikáció védelmére. A vállalat 2013-ban elnyerte az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) „Értékteremtés információbiztonsággal” díját.

 • Internetet.hu

  Az Internetet.hu piacvezető, független összehasonlító portál a magyar távközlési szolgáltatók szakértője, amely mind lakossági, mind vállalati fogyasztók számára elemzéseket, híreket, tanácsokat és információkat biztosít a telekommunikációs szektor szolgáltatásairól és díjairól. Egyedülálló, több mint 50 szolgáltató csomagjait tartalmazó, folyamatosan frissülő portfoliójának köszönhetően a távközlési szolgáltatások iránt érdeklődő, illetve azokat igénybe vevő fogyasztók a lehető legteljesebb képet kapják a lakóhelyükön elérhető szolgáltatásokról. A portál küldetése, hogy a fogyasztók a számukra elérhető összes információ birtokában képesek legyenek a megalapozott, racionális döntéshozatalra, és hogy kiválaszthassák az igényeikhez legközelebb álló távközlési (internet, televízió, vezetékes- vagy mobiltelefon) csomagokat. Solt Ádám, az Internetet.hu távközlési szakértője már 10 éve foglalkozik termékek és szolgáltatások internetes összehasonlításával.

 • Laurus Irodaházak

  A 2011-ben átadott Laurus Irodaházak a budapesti irodapiac egyik meghatározó területi térségének, a dinamikusan fejlődő repülőtéri tengelynek a zászlóshajója, a főváros egyik legmodernebb irodai épületegyüttese. Az irodaház a fenntarthatóság, az energiahatékonyság és a környezetvédelem szellemében épült, az olyan ritka épületek egyike az országban, amely megszerezte a BREEAM post construction nemzetközi minősítést. A Dél-Pest szívében elhelyezkedő „A” kategóriás irodakomplexum három különálló épületben összesen mintegy 13 990 négyzetméter irodaterületet, és 1 000 négyzetméter utcára nyíló kereskedelmi területet kínál a bérlők számára. A kerékpárral is könnyen megközelíthető irodaház a Határ úti tömegközlekedési csomópont mellett helyezkedik el, egyaránt 10 percnyire a belvárostól, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptértől. A Laurus Irodaházak emberközpontú, újító megoldásaival és tudatosan tervezett zöld környezetével Budapest egyik legjobban megközelíthető, kiváló szolgáltatásokat nyújtó irodakomplexuma, amely élhető, egészséges és hatékony munkakörnyezetet biztosít.

 • Saxo Bank

  Az 1992-ben alapított, Dániában bejegyzett Saxo Bank az online kereskedésre és befektetésre szakosodott vezető nemzetközi befektetési bankként a globális pénzügyi piacokon fejti ki tevékenységét. Magánügyfelek és intézményi befektetők számára többszörös díjnyertes kereskedési platformjain, köztük a SaxoTraderen, illetve az első számú közösségi kereskedési platformon, a TradingFloor.com-on biztosít kereskedési lehetőséget a devizák, CFD-k, ETF-ek, részvények, határidős és opciós kontraktusok világában. Emellett a Saxo PrivatBank-on keresztül hagyományos banki szolgáltatásokat is kínál, valamint professzionális portfólió- és alapkezelési tevékenységet végez.

 • Rondo Hullámkartongyártó Kft.

  Az osztrák Ganahl család tulajdonában álló Rondo csoport története egészen 1797-ig nyúlik vissza, első papírgyárát pedig 1911-ben alapította meg Vorarlbergben. A csoport magyarországi leányvállalatát 1994-ban hozta létre Rondo Hullámkartongyártó Kft. néven, egy 40 ezer négyzetméteres telket vásárolva meg Soroksáron. A cég mára egy 190 főt foglalkoztató, évi 12 milliárd forint forgalmat lebonyolító vállalattá nőtte ki magát. A társaság több száz magyarországi gyártó és kereskedő céget szolgál ki környezetbarát, száz százalékban újrahasznosítható csomagolóanyaggal. Emellett termékei közel egyharmadát külföldön értékesíti, jelentősen többletet adva a magyar gazdaság exportteljesítményéhez.

 • Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

  A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) több mint húszezres elérésével a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az Európai Unióban. Célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt, és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszú távon sikeresen vezetve megerősítik a kkv-szektort, és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A szövetség egyedülálló szolgáltatásaival és nemzetközi kapcsolatrendszerével érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára; ennek keretében pedig kiemelten hatékony támogatást nyújt országszerte a Vállalkozz Itthon! vállalkozásfejlesztési programján keresztül. A Szövetség sikerközösségében komoly háttérre lelhetnek azon fiatalok, akik egyedül nem tudnak, vagy nem mernek vállalkozást indítani, mert nem rendelkeznek az elinduláshoz szükséges ismeretekkel. Komplex működési modellje miatt mára a FIVOSZ a magyar gazdasági utánpótlás-nevelés kulcsszereplőjévé vált.

 • MOBSZ

  A Magyar Orvostechnikai Beszállítók Szövetségét 2014-ben alapították magyar tulajdonban lévő kis- és közepes vállalatok. A szövetség célja, hogy a tagok szakmai tapasztalatának, egészségiparági ismeretének és szakmai know-how-jának felhasználásával olyan tudásközponti szerepet töltsön be Magyarországon, amely képes támogatni a kormány egészségügyet érintő törekvéseit. A tagok együttesen több évtizednyi tapasztalattal rendelkeznek az orvostechnikai eszközökkel történő ellátás területén: közvetlen kapcsolatban állnak a fejlesztőkkel - sokan maguk is fejlesztenek és gyártanak eszközöket -, és az eszközöket érintően a fogadó oldali körülményeket is ismerik.

 • Externet

  Az Externet 1996 óta van jelen a hazai piacon, mára teljeskörű, minőségi távközlési szolgáltatásokat nyújt lakossági és üzleti ügyfelei részére, az alapvető otthoni felhasználástól kezdve a komplex üzleti megoldásokig. Célja, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat kínálja a piacon, amelyhez jó alapot teremt az inkumbens telekommunikációs cégektől való függetlenség. A társaság a „szolgáltatók szolgáltatója”stratégiája keretében hosszú távú együttműködéseket alakított ki mind a vezetékes, mind a mobil telekommunikációs piac meghatározó szereplőivel, így a felhasználói igények alakulását szem előtt tartva folyamatosan bővíteni képes szolgáltatásai körét. Az Externet Nyrt. részvényei 2008 májusa óta forognak a Budapesti Értéktőzsdén.

 • Veolia Energia Magyarország Zrt.

  A Veolia Energia Magyarország Zrt. több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a magyar energetikai piac meghatározó szereplője, a kormány stratégiai partnere. A vállalatcsoport jelenleg közel 600 főt foglalkoztat, országosan több mint 250 üzemeltetett telephelyen van jelen. A cégcsoport 50 hazai önkormányzat több létesítményét, 85 állami és középületet, 28 egészségügyi intézményt és 31 ipari telephelyet lát el energiával. Emellett a magyarországi Veolia csoport által üzemeltetett távhőszolgáltatók 11 városban immár 12 ezer lakás távfűtéséről gondoskodnak, miközben országszerte további 55 000 lakossági és intézményi ügyfél számára termelnek hőenergiát. A Veolia Energia Magyarország éves hőenergia-termelése meghaladja a 4400 terajoule-t, és évente több mint 500 gigawattóra villamos energiát állít elő, továbbá egy mára 42 gázmotorból álló, összesen 65 megawatt kapacitású virtuális erőművet kitevő országos rendszert üzemeltet.

 • Business Lease

  A Business Lease teljes körű operatív lízing és mobilitási megoldások elismert szolgáltatója Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon. Közép-európai piaci terjeszkedését 2014-ben Romániára is kiterjesztette. A Business Lease Csoport az AutoBinck Holding N.V. teljes tulajdonú leányvállalata, amely forgalmát tekintve a 20. legnagyobb független gépjármű csoport Európában. A Business Lease egyedi megoldásokat kínál importőröknek és kereskedőknek captive lízing területen, kereskedői készlet finanszírozásában és termékek, valamint szolgáltatások finanszírozásában. A Business Lease Csoport teljes portfóliója 45 ezer autóból áll.

 • CD Kozmetikumok

  A CD patinás német kozmetikai márka, amelynek története több mint 50 éve, 1961-ben indult. A márka termékpalettája tusfürdőket, testápolókat, fürdőtermékeket és dezodorokat tartalmaz. A természetközelinek pozícionált brand 2011-ben indította el Németországban a CD Reinheitsgebot tisztasági jelzést, amely garantálja a fogyasztók számára, hogy a termékeik nem tartalmaznak vitatott alapanyagokat, azaz ásványi olajakat, szilikont, parabéneket, mesterséges színezékeket és állati eredetű összetevőket. A CD Reinheitsgebot bevezetésének köszönhetően a CD az egyik legdinamikusabban fejlődő szépségápolási márkává vált Németországban.

 • Erste Bank Hungary Zrt.

  Az Erste Bank Hungary ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján a magyar bankpiac három legnagyobb szereplője közé tartozik, tevékenysége a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. A bank 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. 1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált.

 • Hunguard

  A magyar magánszemélyek tulajdonában álló, 1990-ben alapított Hunguard Kft. az informatikai biztonság (Information Security) területén az egyik piacvezető hazai vállalat. A társaság IT rendszerek és termékek biztonsági bevizsgálásával, tanúsításával, értékelésével, illetve IT biztonsági szaktanácsadással foglalkozik a gazdasági és civil szféra, valamint az államigazgatási szervek számára. Tevékenysége során feltárja a védelmi igényeket és a fenyegetettség mértékét, kockázatelemzést végez és javaslatokat készít a kockázatok sikeres kezelésére, a vizsgált informatikai rendszerek biztonsági szintjének emelésére. A Hunguard Kft. magasan kvalifikált szakembergárdája mérnökökből, matematikusokból, számítástechnikai és biztonsági szakemberekből áll, közülük többen egyetemi doktorok, kandidátusok, szakirányú tudományos társaságok tagjai, speciális szakirányú végzettségekkel (CISA, CISSP, CISM, CEH) rendelkeznek. Az évek óta működési területén piacvezető vállalkozás tavalyi árbevétele 406 millió forint volt.

 • Aryzta

  Az ARYZTA AG a világ egyik legnagyobb fagyasztott pékipari termékeket forgalmazó vállalata. A vállalatcsoport 60 márkát működtet Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikába, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Az ARYZTA AG-t a svájci és ír tőzsdéken egyaránt jegyzik. A vállalatcsoport 2015. augusztusában vásárolta meg a magyar gyökerű Fornetti Csoportot. Az 1997-ben alapított Fornetti Kelet-Európa legnagyobb fagyasztott pékáru gyártója. A vállalat árbevétele 2014-ben megközelítette a 22 milliárd forintot, miközben csaknem 40 ezer tonna pékárut értékesítettek, aminek több mint a fele a nagy áruházláncok üzleteiben és a kiskereskedelmi üzletekben jutott el a fogyasztókhoz. A Fornetti közvetlenül több mint 970 főt foglalkoztat Magyarországon (Kecskeméten és Kiskunfélegyházán), és külföldön is közel 500 alkalmazottja van (Romániában Temesváron, míg Bulgáriában Ihtimanban). Termékeit 1800 „In Store Bakery”, vagyis „Pékség a boltban” típusú üzletben forgalmazzák. 2900 partnerből álló franchise hálózatot is működtet, valamint retail partnereinél jelenleg 11 országban, több mint 2000 sütési ponton megtalálhatóak termékei.

 • euroAWK GmbH

  A német euroAWK GmbH 1993 óta a magyarországi köztéri reklámpiac stabil és meghatározó szereplője. A társaság a németországi székhelyű AWK Firmengruppe Freund hálózat tagja, amely Németországon kívül Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában van jelen. Portfóliójában a régióban közel 50 ezer óriásplakát, több mint 20 ezer citylight és több ezer további köztéri reklámfelület található, Magyarországon közel 3000 óriásplakáttal és 250 citylighttal rendelkezik, ezenkívül egyedi hirdetési megoldásokat is biztosít a hirdetők számára.

 • Lindab Kft.

  A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 25 éve van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi. A stockholmi OMX tőzsdén LIAB néven jegyzett, 32 országban jelen lévő és mintegy 5 100 főt foglalkoztató Lindab Group forgalma 2015-ben 7 589 millió svéd korona volt. Az ipari szegmens az értékesítés 80, míg a lakossági építőipari piac az értékesítések 20 százalékát teszik ki.

 • Geodézia Zrt.

  A Geodézia Zrt. Európa legnagyobb geodéziai és geoinformatikai vállalata, amely nem csupán a térinformatikai adatok gyűjtésére fókuszál, hanem komplex, ügyfélre szabott, egyedi térinformatikai megoldások teljes körű kivitelezését vállalja (az adatbázis-tervezéstől a rendszerüzemeltetésig), szinte egyetlen európai vállalatként. A 65 éves tapasztalattal rendelkező társaság 2014-ben létrehozott, a legkorszerűbb technológiával felszerelt-adatfeldolgozó központjában 40 magasan képzett, tapasztalt mérnök dolgozik folyamatosan az egyes projektekben kinyert adatok feldolgozásával. Az innovatív térinformatikai technológiák alkalmazásával a vállalat a klasszikus geodéziai feladatok – pl. földkataszterek készítése – mellett olyan speciális térképészeti feladatokat is vállal, mint pl. közműtérképek, zajtérképek, létesítmény menedzsment térképek kidolgozása.

 • Culevit Kft.

  A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft.-ről Az 1993-ban alapított Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. több mint húszéves tapasztalatával a speciális – gyógyászati célra szánt, daganatos betegeknek ajánlott tápszerek piacvezető gyártói között jegyzett, a rákelleni küzdelem ismert vállalata. A Culevit készítmények továbbfejlesztése érdekében a vállalat 2009-ben új, speciális kutató és fejlesztő laboratóriumot hozott létre Pécsett. Emellett a Culevit Kft. 2010 májusában, a Biotechnológiai Innovációs Bázis klaszter tagjaként 90,4 millió forintos európai uniós támogatást kapott a kutatások folytatására és a kétlépcsős klinikai vizsgálatok elvégzésére. Ezzel párhuzamosan a Culevit ingyenes életmód-tanácsadási szolgáltatást is nyújt a betegek számára, amelynek keretében az érdeklődők személyes konzultáció keretében kaphatnak választ problémáikra, kérdéseikre.

 • Discovery Communications

  A Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) összesen 3 milliárd előfizetőt ér el 220 országban és területen. A Discovery minőségi tartalmakkal elégíti ki a kíváncsiságot, szórakoztatja és inspirálja nézőit, olyan globális márkákon keresztül, mint a Discovery Channel, a TLC, az Investigation Discovery, az Animal Planet, a Science és a Turbo/Velocity, az Amerikai Egyesült Államokban az OWN: Oprah Winfrey Network, illetve a Discovery Digital Networks portfóliója a Seeker-rel és SourceFed-del. A Discovery tulajdona az Eurosport, a prémium sportesemények vezető pánregionális szolgáltatója Európában és a csendes-óceáni térségben.

 • Olympus

  Az Olympus Europa a tokiói székhelyű Olympus Corporation Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióért felelős központja. Az optikai és precíziós elektronikai technológiák világviszonylatban is vezető gyártójaként az Olympus innovatív megoldásokat kínál a legmodernebb orvosi rendszerek, digitális fényképezőgép és tudományos fejlesztések területén. A cég többszörös díjnyertes termékei számtalan helyen fellelhetők – a betegségek felderítésében, megelőzésében és gyógyításában, a tudományos kutatómunka különféle területein, valamint az élet pillanatainak művészi módon történő megörökítésének eszközeként. Tulajdonosaik kezében az Olympus High-Tech termékei segítenek az emberek életét egészségesebbé, biztonságosabbá és teljesebbé tenni.

 • Danubius Hotels Group

  A Danubius Hotels Group 43 szállodájával egyike Európa legjelentősebb szállodavállalatainak. A szállodacsoporthoz tartozó magas színvonalú gyógy-, wellness-, városi és üdülőszállók Magyarországon, Nagy-Britanniában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában működnek. Összesen 22 magyarországi szállodájával, valamint több mint 2000 szakképzett, elkötelezett munkatársával a társaság a hazai idegenforgalmi szektor egyik meghatározó szereplője, amely a gyógy- és wellness turizmus mellett a városi turizmus területén is mind fontosabb szerepet tölt be, folyamatos fejlesztéseivel hozzájárulva Magyarországi turisztikai vonzerejének erősödéséhez.

 • WING

  A WING Budapest arculatának meghatározó alakítója, Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztője. A vállalat küldetése, hogy jobbá, élhetőbbé tegye az épített környezetünket, és hogy gazdasági, funkcionális, építészeti és esztétikai értelemben is értéket hozzon létre. Az 1999-es alapítás óta több mint 450.000 négyzetméter ingatlant fejlesztettünk és több mint 350.000 négyzetméter saját tulajdonú ingatlanportfolió áll birtokukban.

Referenciáink