Megújult elnökséggel bővül és fejlődik a PRGN ügynökségi hálózat

máj 28, 2018

PRGN

A Public Relations Global Network (PRGN) – a világ egyik vezető ügynökségi hálózata, melynek a Goodwill Communications 2012 óta tagja – idén májusban is megújította vezetőségét és tisztségviselőit. A háromnapos rendezvényen a cégek vezetői és képviselői az ügynökségek közötti együttműködések gyakorlati kérdései mellett olyan kulcsfontosságú témákat vitattak meg, mint például a #metoo mozgalom, a közösségi médiában elterjedt álhírek és a legújabb kommunikációs eszközök és technológiák.

A PRGN tagjai helyi, független tulajdonosaik által aktívan vezetett PR- és marketingkommunikációs cégek, melyek a szervezeten belül jelentős szakmai tudást osztanak meg egymással, így az ügyfelek számára világszerte magas szintű kommunikációs szolgáltatásokat nyújtanak. A partnerügynökségek évente kétszer találkoznak a világ különböző pontjain. 2018-ban a soron következő új vezetőséget a május elején Torontóban tartott nemzetközi találkozó keretében választották meg és jelentették be.

A torontói találkozón, amelyen több mint 40 ügynökség képviselője vett részt, a PRGN tagjai C. L. Conroy-t, a floridai székhelyű The Conroy Martinez Group elnök-vezérigazgatóját választották a szervezet 26. elnökének, aki a következő 12 hónapban vezeti az 51 önálló cégből álló világméretű hálózatot.

Az előző 12 hónapban aktív, most leköszönő elnök, Christina Rytter, a dániai székhelyű Scandinavian Communications ügyvezető igazgatója és alapítója a PRGN vezetőségét támogató tanácsadói testület elnöki szerepét veszi át. A tisztségviselők közé csatlakozik a Seattle-i székhelyű The Fearey Group elnöke, Aaron Blank, aki majd 2019 tavaszán veszi át az elnöki tisztséget, valamint Leeza Hoyt, a Los Angeles-i The Hoyt Organization elnöke és a San Francisco-i Landis Communications vezérigazgatója, Sean Dowdall. A hálózat vezetőségének továbbra is tagja Jelinek Gábor, a Goodwill Communications partnere, aki 2015 tavasza óta vezeti a globális hálózat tudásmegosztásért felelős munkacsoportját.

“Hat kontinens 51 ügynökségével a PRGN ma erősebb, mint valaha” – mondta a hálózat új elnöke, C. L. Conroy. “Örömömre szolgál, hogy gyakorlatilag a világ minden szegletében integrált kommunikációs szolgáltatásokat kínáló cégekkel képviseltetjük magunkat, így ügyfeleink számára valós globális jelenlétet nyújtunk, bárhol is legyen rá szükségük.”

 

A PRGN tagjainak következő találkozójára 2018 októberében kerül sor Bukarestben, ahol az éves díjátadón az ügynökségek elmúlt egy évben végzett legjobb munkáit és kampányait díjazzák és új tagok felvételéről is dönt a tagság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.